Holland Chalet Park

Holland Chalet Park

Modern, luxe en van alle gemakken voorzien: de aanschaf van een nieuwbouw vakantiewoning op een vakantiepark is een zekere investering

Holland Chalet Park

Luxe & comfort

Elke vakantievilla is voorzien van een moderne keuken en luxe sanitair. Bij de wellnesswoningen is ook een jaccuzi of sauna ingebouwd. De duurzame en strakke afwerking van de villa's spreken voor zich.

Holland Chalet Park

Prachtige omgeving

De twee parken van Holland Chalet Park liggen stuk voor stuk in een schitterende, natuurrijke omgeving waar rust en genieten codewoorden zijn. Wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon ultiem relaxen: het kan allemaal.

Holland Chalet Park

Slimme inverstering

De aanschaf van een vakantievilla op een van de drie parken van Holland Chalet Park is een duurzame investering. Of u er nou voor kiest om de vakantie-woning te verhuren of voor eigen gebruik te reserveren.

Over ons

De ontwikkeling van de luxe vakantievilla’s op de twee vakantieparken en de verkoop ervan is in volle gang. Comfort, luxe en gemak zijn bij het ontwerp het uitgangspunt geweest. Elke vakantiewoning is vrijstaand en wordt voorzien van een moderne keuken en luxe sanitair. Vloerverwarming, optimale isolatie en een strakke afwerking zijn standaard. Sommige woningen zijn zogenaamde ‘wellnesshuisjes’: inclusief een sauna of een hottub.

De kavelgrootte varieert van 180 tot 400 vierkante meter. Ook het vloeroppervlak verschilt per woning. Er zijn villa’s van 70 tot 80 vierkante meter en grotere woningen met wel 130 vierkante meter woonruimte. Een deel van de villa’s is gelijkvloers, een deel heeft twee verdiepingen. De vakantiewoningen zijn geschikt voor vier tot acht personen. Elke villa staat op eigen grond – het eigendomsrecht is onderdeel van de verkoop.

Holland Chalet Park

Investeer in een luxe vakantievilla in een natuurrijke omgeving in een van de mooiste gebieden van Nederland!

Contact

Heeft u interesse in de aankoop van een van de moderne vakantievilla’s van Holland Chalet Park?

Of wilt u meer weten over de woningen, over de mogelijkheden om te verhuren, iets aan te passen aan de inrichting of over de sfeer op de parken?

Neem dan contact ons op via:

Compare listings

Vergelijken